De Visser gaat voor een gezonde check!

Een gezondheidscheck op een professionele ”Tanita” weegschaal.

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van jouw gewicht en weten wat jouw vetpercentage en spiermassa is? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij gaan 2x in de maand een meet moment aanbieden op zaterdagochtend tussen 10:00 en 13:00 uur. Deze meting zal gedaan worden op een professionele Tanita weegschaal. Nadat de weegschaal alles geanalyseerd heeft wordt hier uitleg over gegeven en is er ruimte voor een klein advies en nog meer!

Naast dat wij dus ook een stok achter de deur worden om toch elke keer een positief resultaat te behouden, wordt er ook op de facebookpagina van De Visser Personal Training een maandelijkse challenge neer gezet. Hiermee kan je de uitdaging met ons aangaan en daarmee een sportmoment thuis creëren.

 

Hoe zal de meting eruit komen te zien.

Een meting duurt 15 minuten en er kan tussen de genoemde tijd hierboven op ingeschreven worden. De meting zelf duurt maar een paar secondes. In die paar secondes meet de weegschaal allerlei zaken zoals: gewicht, BMI, vetpercentage, vet vrije massa, spiermassa, vochtpercentage, visceraal vet (vet rondom organen) en de rustverbranding. De metingen worden tevens, om alles bij elkaar en overzichtelijk te houden, in de Personal Trainers-app gezet. Dit is een persoonlijke plek voor jou als klant en kan alleen gezien worden door jezelf en de trainer. Ook kan je lid worden van onze Facebookpagina waarop wij elke maand een thuistraining voorstellen.

 

 

Meldt je vóór 31 augustus 2017 aan en ontvang eerste maand gratis. Ben je al lid bij ons dan kom je zelfs in aanmerking voor nog meer korting!

Hier onder vind staan de prijzen:

 

 

 

Mocht je deze stap willen zetten om bewuster om te gaan met jouw levensstijl of heb je nog vragen? Klik hier en neem dan contact met ons op via de mail.


Tot snel!

Met sportieve groet,
De trainers van De Visser Personal Training