Ania van Diepen

Hallo. Ik ben Ania van Diepen-Rozental , gelukkige vrouw en moeder van 2 gezonde kinderen. Mijn tijd werd benut aan werk en de verzorging van de kinderen, ik was gelukkig maar het voelde niet als 100%gelukkig als ik in de spiegel keek was ik nooit tevreden was in de jaren vele kilo’s  aangekomen maar kwam nooit aan het moment omdat te doorbreken. Via school kwam ik in contact met Jeremy de visser een coach die sport en lifestyle deed dit sprak mij direct aan nu was het mijn moment om mijn visie te veranderen. Samen met 3 andere leuke meiden gingen we aan de bak eten op juiste tijden en 4 uur per week sporten.

 

Na iedere weegmomenten werd ik steeds enthousiaster om mijn doel te bereiken. De weegschaal gaf steeds minder aan , maar belangrijker nog ik zag mijn  uiterlijk veranderen maar ook mijn innerlijk. Dankzij Jeremy, Ziko, meiden en de steun van mijn gezin heb ik mijn doel behaald. Ik had mijn streven op -23 kilo gezet maar dat zijn er -20 geworden. Ik kijk nu met een tevreden gezicht in de spiegel voel me energieker en blijf deze vorm van leven doorvoeren dat bevalt me prima. Dit alles had ik niet bereikt zonder Jeremy, Ziko en de meiden, super bedankt voor de leuke en zware lessen. Ik kan nu zeggen een half jaar later, ik ben 100% gelukkig, sportiever en zelfverzekerder!!!