Bodyfit!

Hallo sportievelingen!

Allereerst voor de mensen die op vakantie gaan of al zijn, een hele fijne vakantie toegewenst. Geniet en ontspan, maar vergeet niet ook sportief te blijven tijdens de vakantie!

 

Ten tweede hebben wij een aantal mededelingen voor het aankomend sportseizoen:

Helaas gaat Christopher (oud stagiaire en vervolgens trainer op de maandag avond) ons verlaten. Zijn laatste les is op maandag 31 juli 2017. Chris gaat zijn pijlen richten op zijn avontuur bij Vondelgym in Amsterdam. Hiermee wensen wij hem natuurlijk heel veel succes en bedanken wij hem voor het geven van de lessen op de maandagavond. De lessen zullen per 7 augustus 2017 overgenomen worden door onze trainer Ziko.

 

Dan komen wij gelijk bij het volgende punt. Alle avondlessen (maandag en vrijdag) zullen voortaan vanaf het gezondheidscentrum vertrekken en zullen beginnen om 19:00 in plaats van 19:15 uur. Wij hebben deze beslissing moeten nemen in verband met de toenemende drukte. Hierdoor kunnen de lessen gemakkelijker achter elkaar gepland worden. De woensdagochtend zal gewoon hetzelfde blijven, die start zoals gebruikelijk bij het gezondheidscentrum en vertrekt om 09:00 uur.

 

Het goede nieuws is dat wij doorgaan in de vakantieperiode. Normaal stopte de bodyfit een paar weken in de zomervakantie. De lessen blijven echter goed gevuld waardoor wij geen reden zien om hiervoor een pauze in te lassen en blijven wij gewoon lekker doortrainen. Hiermee vervalt de mogelijkheid om het abonnement te bevriezen in de zomerperiode.

De ontwikkelingen binnen ons bedrijf staan niet stil en wij zijn onder andere bezig met het opzetten van een senioren bootcamp en binnenkort kan er gewogen worden op onze professionele ”Tanita” weegschaal. Zo kan de voortgang van het eigen lichaam goed in de gaten gehouden worden. Verdere info volgt, dus houd de mailbox, facebook en onze site goed in de gaten!

 

”Reachs goals together”, ook in de vakantie!