Succesverhalen!

Een gezond gewicht is belangrijk…

Door je gewicht in evenwicht te houden, word je minder snel ziek en zit je beter in je vel. Ondanks het feit dat mensen gezonder omgaan met eten, door middel van juiste voeding en meer bewegen, hebben veel mensen te kampen met overgewicht. Wat de reden ook is, achter ieder persoon met overgewicht zit een levensverhaal.

Hier onder lees je allemaal verhalen van personen die bij ons het traject al aangegaan zijn. Als je benieuwd bent naar de verhalen hoe zij het hebben beleefd, klik dan de naam aan en dan wensen wij jou veel lees plezier!

Shannon Earl: Traject van 6 maanden smallgroup!

I hated looking at myself in the mirror. It got so bad that I would avoid seeing my reflection in the morning until I had clothes on which was something else I HATED doing each morning. I remember thinking to myself as I squeezed into my size 40 jeans that I had NEVER been this big before. I was angry for letting myself get to this stage…(Lees verder)

Esmeralda Alves Medeiros: Traject van 7 maanden personal training en smallgroup!

 

 

 

 

 

Van dieet naar dieet. Dat was eigenlijk wat ik al jaren deed. Modifast, Sonja Bakker, Cambridge noem
maar op. Vooral de crash diëten van Cambridge waren bij mij geliefd. Nergens over na hoeven
denken en alleen eten wat er in de zakjes zat… (Lees verder)

Ania van Diepen: Traject van 6 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Hallo. Ik ben Ania van Diepen-Rozental , gelukkige vrouw en moeder van 2 gezonde kinderen. Mijn tijd werd benut aan werk en de verzorging van de kinderen, ik was gelukkig maar het voelde niet als 100%gelukkig… (Lees verder)

Anneke Konijn en Lotte Verwer: Traject van 6 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Dit is het verhaal van Anneke en Lotte, vriendinnen door dik en dun(ner).
In Augustus 2017 vertelde Lotte tegen Anneke dat ze mee ging doen met een small groep training bij Jeremy de Visser in Wognum. Een half jaar bikkelen met als doel af te vallen. Ze hadden nog één iemand te kort om het groepje van vier personen vol te maken…. Hint… Na twijfel, weerstand, excuses, redenen om het niet te doen, zijn we toch samen aan dit avontuur begonnen. En een avontuur, dat was het… (lees verder)

Nazmina Thakoer: Traject van 3 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

31 jaar… moeder van 2 dochters.. 1.69 lang (of kort) gewicht: veel te veel. Mijn status in de cijfertjes viel onder ‘extreem overgewicht… (lees verder)

 

Kelly Feller: Traject van 3 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Op vakantie naar Italië, mooi weer… t-shirts en korte broeken… help! Eigenlijk ben ik voor zover ik me kan herinneren altijd al te zwaar geweest… (lees verder)

 

Judith Knuit: Traject van 3 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Het is juni, de zomer-, blote armen-, blote buiken-, bikini- periode is al aangebroken,  als ik een gesprek aanvraag met Jeremy  voor smallgroup training. (lees verder)

 

Sharon Maas: Traject van 3 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Drie maanden geleden begon ik aan dit avontuur, vlak na mijn zomervakantie. Dat was de vakantie waarop ik dacht, oké nu ga ik er wat aan doen! (Lees verder)

 

Kelly Logchies: Traject van 3 maanden personal training!

 

 

 

 

 

Niet alleen de strijd tegen de kilo’s maar ook tegen mezelf. Je weet dat je wat meer weegt en je wilt afvallen, maar nooit de confrontatie wilt aan gaan. Altijd dingen vermijden… (Lees verder)

 

Paula Zwaan: Traject van 3 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Al enige tijd zat ik niet helemaal lekker in mijn vel. In de 10 jaar die ik samen ben met mijn man, ben ik ook 10 kilo aangekomen en dat zat me toch een beetje dwars. Af en toe lukte het om er een paar kilo af te krijgen… (Lees verder

 

Elise de Gier: Traject van 3 maanden personal training en 3 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

In december had ik met Jeremy een eerste gesprekje.. de eerste stap is gezet! Gelijk op de weegschaal. Wat een hel..! (Lees verder)

 

Liselore Hoiting: Traject van 6 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Al jaren werd ik steeds zwaarder en zwaarder. Soms viel ik wat af maar altijd kwam ik net zo hard weer aan. Het ontbrak me aan motivatie om echt wat te gaan doen aan mijn lichaam tot ik hoorde van het traject van De Visser Personal Training… (lees verder)

 

Simone Gutter: Traject van 9 maanden smallgroup!

 

 

 

 

 

Oke… hoe ben ik aan dit avontuur begonnen? Ik was natuurlijk al jaren aan het strijden met mijn overgewicht en heb denk ik alle denkbare diëten geprobeerd die er ooit uitgevonden zij…(lees verder)

 

Ted Berkhout: traject van 15 maanden personaltraining!

 

 

 

 

 

Van jeugd af aan heeft mijn prestatiedrang en mezelf wegcijferen voor een ander de overhand gehad in mijn leven. Voor mij was goed nooit goed genoeg… (Lees verder)

 

Eveline Schram: traject van 6 maanden in een smallgroup!

 

 

 

 

 

Pffff wat ben ik mijn lijf zat; te zwaar, te ongezond en een slechte conditie. Hier moet ik toch echt wat aan gaan doen… (Lees verder)

 

Maaike Bakker: traject van 6 maanden in een smallgroup!

 

 

 

 

 

Oké, of je gaat er iets aan doen…óf je accepteert dat dit het is! Dat is eigenlijk de start van dit (doodenge) avontuur… (Lees verder)