Jose


IMG-20151002-WA0011 result jose

 

Voordat ik aan de trainingen begon woog ik veel te zwaar, ik was altijd moe en had nergens meer zin in. ….Was erg kortademig, dat kwam mede door de longziekte die ik gehad heb.  Ik was totaal niet fit en had overal wel eens last van.

Op een moment besloot ik Jeremy te contacten omdat hij een goede vriend van mij ook geholpen heeft met een verbluffend resultaat, ik vroeg zijn nummer en de stap was gezet!

Na kennismaking en eerste proefles was ik stuk, en dacht waar ben ik aan begonnen………..

Elke training bij Jeremy is anders en hij deed altijd fanatiek mee! Hij let heel goed op je houding of je het goed doet of niet i.v.m. eventuele blessure die je met de training op kan lopen.

 

 

De meest zware momenten waren het hebben van vreselijke spierpijn, en bijv. niet stoppen met hardlopen wanneer je denkt niet meer te kunnen, Jeremy blijft continu vragen stellen en laat je ook stoppen als het ook echt niet kan. Maar hij weet precies wanneer jij je grens nog niet bereikt hebt. Je doet het tenslotte voor jezelf en moet je doorzetten ook al is het zwaar.

Ik kreeg een ander voeding schema, ik moest anders eten, meer regelmaat. Ik eet nu meer dan voorheen heel apart maar het werkt wel…

Jeremy als trainer ik kan me geen betere bedenken, hij doet het echt heel leuk, en staat je bij. En je kunt hem en mag hem altijd bellen. Hij is streng maar rechtvaardig, hij doet er alles voor dus terug krabbelen zit er niet in. Begin juni begonnen de trainingen met Jeremy, nu eind september en ik ben top fit! Kortademigheid heb ik geen last meer van. Voel me beter dan ooit en had 5 maanden terug niet kunnen bedenken dat ik nu bijna 20 kg lichter ben. Ik woog 105 kg en mijn eind gewicht bij de laatste training 85.7! Buikomvang van 108 cm naar 90 cm. De eerste 5 km hardlopen deed ik in 31 minuten en 3 maanden later in 27 minuten.

Nu elke week lekker blijven sporten, en op gewicht blijven. Had ik het maar een paar jaar eerder gedaan!

Jeremy super bedankt voor je steun, de zeer goede begeleiding, motivatie en ook de leuke afwisselende trainingen.

 

Groet Jose