Ester Osse

Ester Osse
April 2015 zag ik de goede resultaten van de training met Jeremy bij mijn collega. Zelf was ik na mijn zwangerschappen zeker 15 kilo te zwaar. Baalde van mijn lichaam, vooral buik. Kon niet meer in de normale winkels terecht voor kleding. Hierdoor was shoppen met vriendinnen echt niet leuk meer. Liep er alleen maar achteraan. Vreselijk vond ik het.
Ik had al eens eerder een poging gedaan af te vallen maar veel te snel weer mee gestopt.
Juli 2015 heb ik de knoop doorgehakt en heb ik met Jeremy een proeftraining gedaan. Ik hoefde niet na te denken om bij hem personal training te gaan volgen. Na de zomervakantie ben ik begonnen. Tuurlijk was het soms wel afzien tijdens de training maar ik vond het heerlijk. Lekker buiten trainen en iemand naast je die zorgt dat je er het maximale resultaat uit haalt. Naast deze trainingen kreeg ik ook een dieet. Het dieet was goed vol te houden. Genoeg keus om steeds weer iets anders te kunnen eten. Ik heb het hierdoor goed vol kunnen houden en geen lastige momenten ondervonden.
Nu 9 weken later ben ik 9 kilo afgevallen, voel ik me fit en zit ik weer lekker in mijn vel. Winkelen is nu weer leuk. Ik ben zo blij dat ik weer met mijn vriendinnen mee kan en ook met een stapel de paskamer in kan i.p.v. wachten om te zien waarin zij naar buiten komen.
Jeremy bedankt. Trainingen waren geweldig. Je was een super trainer die altijd voor me klaar stond !!! Ik ga vast nog een keer met je trainen. Niet meer om af te vallen dat blijft er af maar om nog meer aan me conditie te werken.
Groetjes Ester