Jeremy de Visser

Even voorstellen…
Ik ben Jeremy de Visser, geboren op 20 februari 1980 en ik kom uit Wognum. Al zolang ik me kan herinneren ben ik met sport bezig en met de jaren werd het een echte passie. Op mijn 16e besloot ik van mijn passie mijn werk te maken en deed ik mijn kennis en ervaring op aan het CIOS in Heerenveen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken als fitness instructeur en gaf ik groepslessen. Op dit moment ben ik parttime werkzaam bij sportschool ESC Enkhuizen en Squash & Fitness te Purmerend. De trainingen die ik geef zijn bodypump, spinning, RPM, Kick & Punch, zelfverdediging, bootcamp, Hip N Tigh, BBB, Crossfit Training, Insanity, looptrainingen en aerobics.

Na 15 jaar ervaring in de sport, en met diploma’s op zak van het CIOS en Personal Training bij Fysio Physics, ben ik nu eigenaar van De Visser Personal Training & Groepstraining! Daarnaast werk ik parttime bij de Politie en geef ik twee keer in de week mijn eigen groepsles “Bodyfit Training” aan collega’s.

Visie
Bewegen is een belangrijk onderdeel in het leven. Een geest in een gezond lichaam voelt zich prettiger. Wanneer je wilt beginnen met meer bewegen en gezonder leven is het verstandig om persoonlijke haalbare doelen te stellen. Want elk behaald doel werkt motiverend. Met bewegen train je niet alleen je spieren maar ook je immuunsysteem en psychische gesteldheid.

Doelstelling
Mijn doelstelling is om, meer bewegen, op een leuke, afwisselende en plezierige manier over te brengen op anderen. De ultieme kick, voor mij, is om mensen zich beter te laten voelen over zichzelf door middel van beweging. Iemand die zich fit voelt is positief gestemd!

Jeremy de Visser