Liselore Hoiting

Al jaren werd ik steeds zwaarder en zwaarder. Soms viel ik wat af maar altijd kwam ik net zo hard weer aan. Het ontbrak me aan motivatie om echt wat te gaan doen aan mijn lichaam tot ik hoorde van het traject van De Visser Personal Training.
Van het ene op het andere moment heb ik me ingeschreven. Ik was mezelf zo zat dat ik heel graag de tijd en energie in dit traject wilde steken. Mijn doel: slank en fit de zomer in. Eindelijk had ik de hoop dat het dit keer ook zou gaan lukken, ook al zou het zwaar worden.

De eerste trainingen waren loodzwaar. Een stukje hardlopen was killing! Ziko heeft me erdoorheen geschreeuwd en dat was precies wat ik nodig had. Vertrouwen in mijn lichaam, ik kan dit!

Elke training ging het beter, ik kreeg de oefeningen onder de knie en begon er plezier in te krijgen. Zeker toen de kilo’s eraf vlogen. Na 6 weken zei Ziko dat we 5km gingen hardlopen. Ik schrok me kapot. Dit kan ik niet!! Onzin vond Ziko. Iedereen kan dit. Ik moest me echt mentaal voorbereiden en toen de dag aanbrak dat we gingen lopen ging ik er voor. Ja die 5km heb ik uitgelopen, ik was af maar zo trots! Ik kan dit echt! Vanaf dat moment had ik vertrouwen in mezelf en begon ik de momenten te herkennen dat ik door moest zetten en erdoorheen gaan. Heerlijk!

Er zijn mooie momenten geweest maar ook loodzware trainingen waarbij ik haat aan alles had, dat we zo gepushed werden tot je er bijna bij neervalt. Maar de beloning is het zo waard, 25kg lichter!

De groep steunt elkaar van dik naar dun (flauw) en dat helpt enorm. Je ervaart allemaal dezelfde gevoelens en deelt met elkaar de ups en downs. Ik zal jullie missen maar ik kan het nu zelf, dankzij jullie steun, motivatie en gezelligheid.