Loopcursus/ Schutzloop 2019

Wilde je altijd al een 10 km run-event doen? Alleen de stap nooit alleen durven zetten? Dan is dit je kans om bij ons aan te sluiten. De Visser Personaltraining gaat met een groepje van minimaal 8 personen trainen voor de Schutzloop in Hoorn. Er kan gekozen worden voor de groepstraining van 10 km. In 2,5 maand stomen wij jou klaar doormiddel van 1 keer gezamenlijk trainen en 2 keer verplichte thuisopdrachten in de week.

 

Wat zit er bij de cursus in begrepen:

–          Startbewijs Schutzloop Hoorn

–          Sport shirt

–          Traject van 10 looptrainingen

–          2 x trainen thuis d.m.v. thuisopdrachten

–          Tips en trics om beter en makkelijker te lopen

 

De cursus zal plaats vinden op de zaterdagochtend:  09:00 uur vertrekken vanaf het gezondheidscentrum in Wognum.
Deze cursus zal € 125,- Per persoon gaan kosten. Bij een actief en geldig lidmaatschap van De Visser Personaltraining geven wij 20% korting op de cursusprijs.

De loop zal plaatsvinden op zondag 2 juni 2019!

De cursus zal starten op zaterdag 23 maart 2019!

Voor meer informatie over de loop zelf, kan er gekeken worden op de site van de Schutzloop: http://www.hoornmarathon.nl/

Voor meer informatie over het traject kan er een mail gestuurd worden naar: devisserpt@gmail.com  of je aanmelden via het formulier, te vinden in het gezondheidscentrum te Wognum. Dit mailadres kan ook gebruikt worden om je op te geven voor dit traject. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig per afstand om de cursus van start te laten gaan, dus geef je snel op! De sluitingsdatum van het inschrijven is op Vrijdag 15 maart.