Personal Training

Met personal training of smallgroup training bij De Visser boek je snel resultaat en ga je doelgericht te werk.

De Visser Personal & Bedrijfstraining staat bekend om zijn expertise en persoonlijke aanpak. Als Personal Trainer zijn wij gespecialiseerd in verantwoord gewichtsverlies, het verbeteren van leefstijl en het opbouwen van conditie en kracht. Heb je een ander doel? Laat het ons weten!

Wat is personaltraining?
Met personal training werk je samen met één van de twee persoonlijke trainers aan een gezonde leefstijl. Hij is jouw eigen inspirator. De coach helpt je te komen tot een gezonde conditie, een sterk lichaam dat in balans is en een levensstijl die je zich gemakkelijk eigen kunt maken.

Afvallen is één van de meest voorkomende doelen bij personal training. Maar het kan ook zijn dat je specifiekere doelen heeft dan afslanken. Zo kunt je bijvoorbeeld willen toewerken naar een (halve) marathon, of gericht trainen voor jouw favoriete sport. Of je hebt gezondheidsproblemen die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen. Onze professionele personal trainers hebben deze kennis in huis.

Werkwijze
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we je wensen, doelen en motivatie. Dit is een kennismakingsgesprek waarbij we aan het einde van dit gesprek weten of we ervoor willen gaan en we je kunnen aangeven hoe wij denken jouw doelen te bereiken. Kun jij je vinden in onze aanpak en manier van training geven? Dan gaan we samen aan de slag! Om het beste resultaat te behalen, spreken wij minimaal 12 trainingssessies af voor minimaal 2 keer in de week, waarbij je traint onder onze persoonlijke begeleiding.

De meting
Tijdens je eerste trainingssessie vindt er een meting plaats. Dit geeft je inzicht in oa jouw: gewicht, vetpercentage, BMI, spiermassa, vochtgehalte en viscerale vetten. De uitslag wordt met je besproken en we plannen het eerst volgende meetmoment in. Op die manier krijg je een duidelijk beeld over het te behalen resultaat. Na deze meting maken we een op maat gemaakte trainingsschema voor je. Tijdens de trainingen evalueren we je inzet, maar telefonisch- of e-mailcontact is vaak fijn en behoort ook tot de mogelijkheden om jou optimaal te begeleiden.

Waarom wij:

  • Bij ons komt u alleen voor blijvend resultaat;
  • Wij geloven in de drie-eenheid: sporten, voeding en coaching;
  • Bij ons bent u geen nummer maar een persoon.
  • Persoonlijke aandacht en creëren van een band vinden wij belangrijk.
  • Eigen trainings- en fitnesszaal, thuis training attributen.
  • Samen werken aan een gezonde leefstijl die bij u past.
  • Hele dag controle op uw voeding.
  • Samenwerking met gezondheidscentrum Wognum (sportfysio, podologie, psycholoog)
  • Professionele meetingsapparatuur.

Wij zijn jouw stok achter de deur, zodat jij je, aan het eind van de rit, een stuk vitaler voelt!
REACH GOALS TOGETHER!

Train je liever niet alleen, maar wil je wel graag individuele begeleiding? Dan is Small Group Training (2-4 personen) iets voor jou.

Klik hier om een intake aan te vragen!